Ute på jobb!

Bokningar inför 2019!

Just nu bokar jag in spännande grejer inför 2019. Jag ser fram emot att få jobba mer med barn och ungas litterära världar, med läsandet och det egna skrivandet.

Lite mer om vad dessa ”spännande grejer” kan handla om finns att läsa mer om under fliken ”Workshops & föreläsningar” där jag delat in upplägg som riktar sig till elever i skolmiljö här, föreläsningar/workshops för pedagoger och skolbibliotekspersonal här och projekt kopplat till folkbibliotek här.

Är man nyfiken på att boka mig och undrar lite vem jag är så kan man få reda på det genom att kika under fliken ”Ute på jobb!” eller ”Direkt från klassrummet” för där kommer sättet jag arbetar på fram lite mer. Eller spana in Litteraturvaggen.se på Instagram eller mitt bokförlag Seriöst Förlag på Instagram.

Bokningar sker direkt via mig, så skicka gärna ett mail till elin@seriostforlag.se så kan vi prata vidare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *