Högt & lågt

Hej igen!

Nu är Litteraturväggen tillbaka och otroligt uppdaterad. Första blogginlägget postades 15 maj 2013 men senaste två åren har bloggen varit på paus till förmån för att jag heltidsjobbat i Marks kommun med läs- och skrivfrämjande insatser på kommunens grundskolor. Nu är jag dock tillbaka i frilanslivet och på gång med att boka upp spännande projekt och samarbeten för 2019.

Litteraturväggen.se kommer vara min plattform för arbetet kopplat till barns läsande och skrivande. Och bloggen här kommer uppdateras med ett antal inlägg i månaden: tips på lektionsidéer, skrivövningar och inspiration till litteratursamtal. Min favorit-kategori är ”direkt från klassrummet” där elever som deltar i mina workshops blir synliga, deras texter och tankar.

För er som varit med tidigare på Litteraturväggen och tycker att det ser tomt ut bland tidigare blogginlägg så är det en korrekt iakttagelse, jag har nämligen lagt ett omfattande arbete på att skriva om tidigare inlägg, skrivit ihop inlägg med varandra och helt enkelt tagit bort en del inlägg. Det bästa finns kvar.

Ps! Följ gärna Litteraturvaggen.se på Instagram där jag uppdaterar om när ett nytt inlägg finns och så blir det en hel del boktips framöver.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *