Länkar vidare

#TBBokmässan

Kunde någon undgå att det pågick en Bokmässa förra veckan? Tror jag nog inte. Hela mitt Facebook- och Instagram-flöde var uppdatering på uppdatering. Och som göteborgare är det omöjligt att inte notera hur folkmängden ökar drastiskt.

Jag summerar mina två dagar på Bokmässan och känner mig väldigt nöjd. Jag valde att köra intensivt program torsdag och fredag, sedan lämnade jag glatt över till allmänheten. Två dagar är nämligen alldeles lagom. Sedan var mina fötter trötta på att bli överkörda av tunga dragväskor.

Schemat för mina två dagar var såklart välplanerat. Jag hade suttit med programmet hemma och skrivit upp exakt vad jag skulle lyssna på och exakt när. Intensivt schema som gick att följa på Instagram: @seriostforlag

Och jag tänkte fortsätta vidare på temat och dela med mig lite av det som jag samlade på mig under veckan. Genom att länka vidare till massa spännande projekt ute i landet som jag fick höra talas om och en del annat spännande.

Men jag börjar med ett projekt, nämligen Partille stories som går att läsa mer om och se en intro-film om här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *