Litteraturväggsinspiration

Litteraturväggeninspiration – del 4

Litteraturväggen6       Litteraturväggen5

Och här kommer då den utlovade lite mindre pyssliga versionen av Litteraturväggen. Samma innehåll som på den som var med förra veckan med enda skillnaden att här är allt (så gott som) gjort på A4-ark i Word.

Man väljer själv.  Vilket som känns bäst.

Som pedagog kan man välja. Eller låta eleverna välja.

Hur vill ni att klassrummet ska se ut?

Enligt mig … Nja, jag tycker inte den här väggen är så lockande. Jag skulle aldrig bli nyfiken, aldrig placera näsan nära väggen och velat läsa mer. Men det är jag det.

För det är nämligen så att för mig är litteratur fest. Det är i mitt huvud paljetter, glitter och strass. Den ramen sätter jag runt litteraturen i mina tankar och så vill jag presentera den. Med flärd. Om jag bara hade tid så skulle varje bok i min bokhylla få glitterströssel över sig. Men ja. Det är jag det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *