Högt & lågt

Låt stå!

SommarlovVad jätteskönt mitt sommarlov ska bli! Åhh, så ljuvligt med sommarlov! Nu ska här läsas och skrivas hela dagarna kan jag lova. Alltså om man räknar bort stunderna då jag njuter rysligt av Östersjöns vatten och av syrsornas sång sena kvällar efter att grillens glöd har slocknat. Annars ska det läsas och skrivas – det bästa med sommarlov enligt mig.

Det finns i min ägo en önske-läs-lista som har en nästintill orimlig längd där titel efter titel ska bockas av. Äntligen tid för läsning! Och äntligen finns det tid för mig att sätta mig ner och skriva. Det ser jag verkligen fram emot. Jag försöker på lediga kvällar och stunder under året ägna mig åt mitt eget skönlitterära skrivande men det lunkas fram i väldigt lugn takt tycker jag. Väldigt lugn takt, alldeles för lugn för min otåliga smak. Men nu i sommar finns det tid för detta. Åhh!

Trevligt sommarlov önskar jag till er alla så ses vi igen i augusti!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *