Att äga läsandet Länkar vidare Läs mer på sidan ...

”svaret finns … mellan raderna.”

I förra veckan skrev jag ett inlägg om slutkonferensen för projektet Skola & Kultur och är du intresserad av att veta mer om projektet så rekommenderar jag läsningen av deras utvärdering med rubriken: Tältet är rest, manegen är krattad, publiken är på plats och nu är det dags för oss att gå hem. Läs den här!

Redan innan förordet finns ett citat från Får man använda sin fantasi? med. Och inte vilket som helst utan det handlar om ett citat som jag använder om och om igen då jag diskuterar detta om varför vi aktivt ska arbeta med litteratur och läsning tillsammans med våra barn och elever.

SkolaoKultur

Läs mer om citatet i Får man använda sin fantasi? på sidan 48.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *