Länkar vidare

En inspirations bok för kultur och lärande:

Lära nytt, tänka nytt-framsida          Teaching Courage-framsida

Under hösten har jag arbetat med TEACHING COURAGE! (sv. titel: Lära nytt, tänka nytt), en inspirations bok för kultur och lärande. Innehållet baseras på projektet CreatLearn som arbetat med det gemensamma temat civilkurage.

Boken finns i pdf-format på svenska och engelska och går att ladda ned på CreatLearn’s egen hemsida, klicka här. På hemsidan kan du även läsa mer om projektet och följa varje partners resa under projektets två år. CreatLearn har sammanlagt inneburit fem delprojekt i fyra länder: Sverige, Danmark, Tyskland och Litauen.

Boken kommer tryckas och finnas tillgänglig inom en snar framtid. Om du önskar ett exemplar, maila ditt intresse till: elin@seriostforlag.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *