Länkar vidare, Lektionsidéer

Att skapa alldeles egen litteratur:

Här kommer ett litet smakprov från alla de CreatLearn-projekt som pågått under projektets två år. Det är ett projekt som jag, inte så underligt kanske, fastnade alldeles särskilt för. Det handlar om sex elever i åldrarna 11-12 år som gjort en egen bok. Och då snackar vi verkligen gjort en egen bok! De har skrivit berättelserna, illustrerat och sedan bundit samman till en gemensam bok.

En av dessa böcker fick jag, med den i min hand kände jag mig både lycklig och väldigt inspirerad. Vilken fantastisk idé och vilket tjusigt och proffsigt resultat:

CreatLearn-1

CreatLearn-2

CreatLearn-3

Läs mer om just det här projektet i avsnittet för Rostock County Council, på sida 9 i TEACHING COURAGE! eller klicka dig in på deras ”project flow” genom att klicka här

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *