En dag på jobbet Högt & lågt Inspiration

Arbetsdag med Muminmamman

Inspiration10

På detta vis tänker jag som bäst. När jag samtidigt får greja och fixa med en sax och lite tejp och en linjal. När jag får klippa i mönstrade papper och pryda med strass. Då tänker jag som allra bäst. Så det händer då och då att det ser ut på följande vis på mitt skrivbord. Det kallas att bearbeta en skrivprocess. Om orden låser sig kan det underlätta att göra någonting helt annat istället. Jag väljer att inte plågas bakom den vita skärmen, istället aktiverar jag en annan kreativitet och ett annat skapande i mig för då brukar orden enklare falla på plats efteråt.

Resultatet av dagens arbete kommer synas här på Litteraturväggen framöver.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *