Veckans ord

Självförtroendet i varje tjomme

Veckans ord1

Igår dök det upp här på bloggen, detta alldeles förträffliga ord tjomme. Visst är det förträffligt, jag säger då det. Ett alldeles utmärkt val för ett Veckans ord och samtidigt går det att fördjupa sig än mer i dessa ord som alldeles för sällan yttras.

Bilden som läggs upp idag kan tyckas lite överambitiös för presentationen för ett Veckans ord och jag menar inte alls att varje ord bör få pryda en prynadskudde. Just denna kudde tillverkade jag i ett helt annat syfte, nämligen till en av mina vänner till hennes födelsedag. Vi är nämligen väldigt förtjusta båda två i ordet tjomme, hur det kommer sig? Vi gillar väldigt att nynna med till en viss Håkan som sjunger om självförtroendet i varje tjomme.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *